maandag 10 maart 2014

Chinese pitabroodjes

Het weekend was feest, lekker zonnetje, even niet gekookt.... 

Zaterdag, na een hele dag werken, borrelen met lekkere hapjes bij wijnbar Het Eigendom in de Witte de Withstraat in Rotterdam met m'n lief en vrienden Marleen & Frank. Ben dol op Oma Bob's bitterballen en die hebben ze daar!

Zondag met m'n twee oudste pubers gegeten bij ons om de hoek: Loos, ook niet vervelend. Erg lekkere Fish & Chips!

Vandaag moest er maar weer 'ns gekookt worden, maar wel snel graag..

Het werd:

Chinese pitabroodjes


Super snel klaar en ook nog met heel veel groenten.

* kipfilet, gebakken met Chinese 5-kruidenpoeder, peper, zout & knoflook
* gesneden lenteuitjes
* komkommer (binnenkant eruit halen, in stukjes te snijden)
* grof gesneden Chinese kool (of sla)
* fijn gehakte rode peper (zonder zaadjes!)
* limoensap
* chilisaus
* pitabroodjes




Geen opmerkingen:

Een reactie posten